Be My Lovely Follower

Monday, February 28, 2011

Last Day become a working mom

Selamat petang. Lambat aku bersiaran hari  ni. Pagi tadi aku pegi klinik buat buku merah. Dah lama dok tangguh2 so hari ni baru ade kesempatan nak pegi. So far aku sangat puas hati ngan service Klinik Kesihatan Selayang Baru. Hari ni sempat scan baby. Alhamdulillah baby inside sihat walafiat n sangat aktif. Puas dr nak scan kaki tapi duduk tak diam. So far semua normal n membesar dengan sihat. Almost 15 weeks n due date pun tak lari dari date period aku bg 24/08/2011. Next check up minum air gula. Mmg akan kena sebab ayah aku ade kencing manis. Tak elok menipu kan nanti kalau tak buat test tetiba detect mmg ade kencing manis susah kan.
Seperti semua maklum hari ni last day aku kejer kat sini n esok bermula rutin harian aku kat umah. Kalau ikut hati mmg tak nak datang dah tapi aku nak jumpa officemate aku sebab Jumaat dia MC. So far hari  ni datang aku just kemas2 barang sket2 jer. May b tak kan datang dah kot kejer sini base on keputusan yang aku citer sebelum ni. Aper2 pun diakan yang terbaik untuk aku k. Wish me Gud luck all. Nanti aku kan update status dari rumah k. Blog will always update jugak.

7 comments:

cikmOt said...

wahh...sana sini dok baca orang ngandung...

Fieza said...

jom cikmot..join the club ok...

Fieza79 said...

fieza peknen ye..best nya...ramai la baby blogger yg akan bakal memeriah kan suasana blog nnti...tahniah2..!

fadillah abdul basir said...

Hai Fieza...saya pu semalam dah start buat buku....entah kenapa kali ni rasa macam first time nak pregnant..hi..hi lawak...padahal ni last trial tau.....due saya 12 hb 9 harap2 x meletup time hari raya..kalau tidak menangis beb......

Anonymous said...

valium diazepam valium james blunt - valium high lyrics

Anonymous said...

Hiya! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when browsing from my iphone4. I'm trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue.
If you have any suggestions, please share. Thanks!

Here is my webpage :: airbnb coupon code 2013

Anonymous said...

You've made some good points there. I checked on the net for more info about the issue and found most people will go along with your views on this web site.

Look into my web blog: how to get your ex girlfriend back