Be My Lovely Follower

Wednesday, April 20, 2011

Saper suka snickers angkat tangan

Sajer hari ni nak promote sket iklan snickers since skang ni BE yang tengah running kat blog ni. Saper suka kenakan rasa snickers. Aku suka tapi harga boleh tahan kan. Kalau nak makan mmg kena fikir dua kali ler. Tapi kenakan rasa mmg tiada tandingan ler. So kalau terasa sangat nak makan baru ler beli he..he.. Just nak promote game yang snickers lancarkan skang ni kat sini or korang klik jer kat iklan nuffnang tue okeh.. Jom main sama2 k. Mana tau ade rezki menang kan. Yang penting kita enjoy..............

0 comments: