Be My Lovely Follower

Tuesday, May 3, 2011

Mood sangat tak happy hari ni...

Plan asalnya nak update banyak citer yang dah beberapa hari tertangguh. Tapi bila dapat satu panggilan pagi tadi terus down semangat aku huawaaaaaaaaa...Sangat tertekan aku rasa.
Pagi2 tadi nurse telefon yang result MGTT aku Jumaat lepas sangat2 tak memberangsangkan. Sangat tinggi dalam sejarah aku pregnant. Masa Syakil dulu 7.9 jer tapi kali ni melonjak giler2. Tadi nurse bgtahu selepas minum 9.1. So tak de excuse lagi aku kena jalani bsp test Isnin depan hu..hu..Tak sangka lak nak kena lalui semua ni pregnant kali ni. Kena pegi klinik 4 kali sehari its not easy bagi aku. Mmg aku suri rumah tapi kekangan transport bagi aku n mr hubby. Maklumat yang aku dapat lepas google saper2 yang kena buat BSP ni akan kena buat tiap2 dua minggu sampai bersalin. Sangat tak best bila dapat berita ni. Nyesal aku tak jaga makan. Hope semuanya dipermudahkan lepas ni. Doakan aku k.

4 comments:

alyyani said...

alahai fieza, cmne tu bole tinggi tu. tp tu la, alya tak arif bab2 MGTT ni. hopefully semua ok2 je la eh.

p/s : cantik rumah baru :)

Fieza said...

hmm tue la Alyya..rasanya dah tak makan or minum manis tapi sangkut jugak..nasib la..

r|nA @ ja|j|na said...

MGTT tu ape eh? alahai, sungguh tak tau apekah itu..

Fieza said...

ala rina MGTT tue test minum air gula bagi ibu mengandung ler...kalau family ade sejarah diabetis mmg wajib kena buat ler