Be My Lovely Follower

Tuesday, December 20, 2011

Bila Syakil Sayang Syafi

Dah tak nampak rupa blog dah. Bersawang sungguh. Lama betul aku tak update. Tapi serius aku masih lagi rindu nak aktif berblog macam dulu. Banyak sangat peristiwa penting yang aku tak update dalam ni. Dah tak jadi diari dah aku rasa. May b pelan2 aku nak catch up balik citer2 lama n update balik dalam ni..

Untuk kembalikan mood nak berblog ni aku just nak update pasal 2 orang anak teruna aku ni. Syafi dah pun 4 bulan lebih dan Syakil dah pun genap 3 tahun. He love his brother so much. Buat masa skang ni dia masih boleh jadi abg yang boleh diharap. Maksud aku setakat nak tinggal pegi kedai kejap Syakil boleh jaga adik dia. Setakat ni tak der lagi aksi ganas yang dia buat kat Syafi. Tapi aku still pantau coz kadang2 dia geram ada la sekali dua dia buat adik dia menjerit nangis..he..he..nama pun budak baru nak cerdik kan. Jom layan picas dua beradik ni..





Adik saya sangat berat


Kami comel kan


Sayang adikk


0 comments: