Be My Lovely Follower

Monday, December 23, 2013

Penghujung tahun 2013

Masa berlalu cepat je aku rasa. Cuti sekolah sebulan pun x terasa kan..dan sampai hari ni belum lagi kami sekeluarga berkesempatan pulang ke kampung. Kalau hujung tahun orang lain relax je but mr hubby sebaliknya. Dia super duper busy diakhir tahun.
So nak tak nak kami pun x leh la nak balik kg. Tahun depan Syakil akan tukar sekolah dari pasti ke pra sekolah yang dekat ngan umah je. Kenapa tukar..saje nak ubah angin. Pasti bg aku ok tapi pencapaian anak aku biasa2 je. So lepas fikir panjang aku rasa macam x berapa nak berbaloi hantar anak jauh2 berbayar bulan2 tapi hasil x nampak mana pun.. so aku try apply pra sekolah dan rezeki kami alhamdulillah dapat.
Walaubagaimanapun Syakil skang terpaksa dan dipaksarela oleh mamanya belajar kat umah..dia masih lagi merangkak rangkak membaca atau dalam kata lain masih belum fasih..
English lagi kn banyak lagi bri tumpuan. So far sepanjang cuti sekolah aku push dia nampak la perkembangan positif sket. Actually banyak nak bercerita tapi nanti la update later.
Mood rindu nak menulis hari2 macam dulu...

0 comments: