Be My Lovely Follower

Saturday, October 25, 2014

Tempat best dan tarikan di Pusat Sains Negara Kuala Lumpur

Salam Maal Hijrah Salam Satu Muharram semua bloger dan sahabat maya sekalian. Apa plan korang hari ni..ada pegi bercuti or jalan mana2 ke.

Kadang2 aku ngan mr hubby puas fikir nak bawak anak2 jalan mana kat kl n selangor ni yang boleh buat diaorg happy. As usually kanak2 besar diaorg hanya fikir main je la. Lagi satu tarikan main air. Nak pegi water teampark selalu jenuh siap duit ler hu..hu.. puas google2 aku jumpa yang ada waterpark free antaranya klcc dan pusat sains negara. Tapi aku suggest kalau nak bawak pg pusat sains je x ramai org compare klcc.

Hari ni bawak lagi diaorg mandi sini. Ni kali kedua diaorg bergembira kat sini. Selain dapat masuk pusat sains mengembara dapat gak mandi kolam. Dah cukup best nikmat dah bg diaorg. So sesape yang belum pernah datang x rugi bawak anak2 kesini. Ilmu dapat keseronokan pun dapat. Hope dapat bg idea kat parent diluar sana k.

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)