Be My Lovely Follower

Thursday, November 12, 2009

Akhirnye kami berjaya..

Ni sambungan entry semalam..pasal nak pg holiday..semalam sistem mmg hang n aku tak dapt nak book tiket..tapi pagi tadi aku n mr hubby pg awal sket ke opis dengan harapan leh buka web site air asia tue..lepas beberapa percubaan mr hubby dapat book tiket ke kk tahun hadapan dengan harga 0 ringgit..hi..hi..berbaloi-baloi kan..tapi yang tak best nye si syakil lak kena bayar rm100 pg balik..pelik kan bb pun nak charge gak..strategi business betul la..so next year dapat la naik flight lagi..he..he..macam la best sangat kan naik kapal terbang tue kan..bg org yg jarang dapat peluang ni mmg la best kan..last aku naik masa pg honeymoon bali jer..mcm mr hubby aku tue dah tak heran dah..tiap2 bulan dua tiga kali naik flight.. so itu jer la ceritanyae..kena start kumpul duit nak shoping ni..he..he..

3 comments:

NurShahFamily said...

wah tiket free.... cam ner leh dpt hehehehehe.. kengkadang bb nie lebih mahal dr org dewasa kan....

alyyani said...

adult free, infant lak kena bayar eh? heheh... ape2 pun masih berbaloi2 kan? bila la turn kitorg nak dpt free seat ni gak. ade je perkara yg menghalang..

Mrs Redzuan said...

Nur: Dapat masa promotion air asia nur..kalu tak der tak merasa ler nak pg..

Allya: Tue la strategi diaorg alya..infant kena bayar..tak per alya tunggu incoming RA besar sket k..