Be My Lovely Follower

Friday, March 19, 2010

Happy Besday My Laling

Salam pagi Jumaat...

Pejam celik pejam celik dah hari Jumaat..Betapa cepatnya masa kurasa. Korang rasa tak macam tue...hmm makin hari makin bertambah la usia kita kan..
Actually semalam 18/3/2010 adalah besday Mr Hubby yang ke....28 tahun. Tapi aku tak sempat nak buat entry semalam coz agak bz sket so hari ni baru ada kesempatan..
Kepada En Mohd Redzuan, Hubbyku tersayang..
Abang, ayang sayangkan lebih dari segalanya..thanks for being my love, my friend, my husband, a papa to our son n also my parent ( aku kat kl ni tak de saper2, family jauh di utara). Ayang bahagia sangat hidup dengan abg..Abang la segalanya untuk ayang..ayg doakan abg dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki boleh beli macam2 kat ayg he..he.. selalu..I love u so much laling..........

Tahun ni aku tak sempat nak wat kek bagai untuk besday dia..so semalam pas abis kejer aku ambik kesempatan ar pegi jusco jap beli kek n hadiah..konon2 nak wat surprise la kat dia sebab semalam dia pg outstation ke Kuala Kangsar Perak..n dia telefon balik lewat malam sket..so aku pun pe lagi cepat2 la pg shopping coz kena prepare semua benda sebelun dia balik...tetiba masa tengah syok dok membeli barang..dia tel..ayg kat ne ni? Abg kat rumah ni.....ha sudah tak jadi la nak surprise daaa...

So bila sampai umah jer dia dah ambik syakil..so semalam kami celebrate la besday sesama dengan sebiji kek yang comel n hidangannya aym KFC jer..hujung minggu ni kitaorg celebrate makan kat luar lak..Hadiah..hmm tak de beli aper pun..just beli jam dan sepasang baju kejer beserta tali leher..skang ni kat tempat kejer dia semua pegawai wajib pakai tali leher...Gmbar nanti aku upload..lupa lak bawa camera dan usb..


1 comments:

alyyani said...

da la nama sama, sebaya lak tu. heheh.. happy birthday!