Be My Lovely Follower

Friday, August 20, 2010

Jumaat Yang Suram...

Dah petang baru nak menulis hari ni..Penat la hari ni. Tak tau naper. Badan rasa lemau sangat. Hari ni dah Jumaat kan. Kejap jer rasa bulan puasa ni, kalau tak puasa pun cepat gak kan. Petang ni may b tapau jer kat param coz hari nak balik Rawang. Risau gak kalau jam dari boleh sampai kul 6 akan jadi kul 7 kang. So mmg plan nak beli jer hari ni.
Minggu depan my MIL nad FIL nak datang tengok rumah baru kami. Selagi tak datang may b diaorg rasa tak sedap hati kan. Yer la mak ayah mana yang tak nak tengok anak2 berjaya ada mahligai sendiri kan. So plan minggu ni aku nak pegi Jalan TAR jap cuci2 mata jer. Kalau terbeli tue nasib la..ha..ha.. Dengan budget yang ciput jer so aku kena la berbelanja dengan berhemat yer. Tahun ni mmg kami sekeluarga akan beraya secara sederhana jer. 
Plan kedua aku nak buat kuih raya. Ha.ha..pandai ker..kih..kih..Actually masa aku mengandung mmg aku ada buat tapi tahun lepas aku stop coz syakil kecik lagi. So tahun ni mmg berhajat nak buat balik. Yang simple2 jer aku tau. Jadi la wat bekalan wak balik kg kan. So tue jer plan hujung minggu ni. So semua Selamat Berhujung Minggu. Semoga Puasa Kita lebih diberkati.. Amin

Note: Hope minggu ni dapat settle semua persiapan raya. Malas dah aku nak fikir.


2 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

samelah, rina balik keje mmg singgah param..wah, tahun ni raye rumah barulah ek..

Fieza said...

InsyaAllah..niat nak wat open house..nanti Rina datang ek