Be My Lovely Follower

Wednesday, September 1, 2010

Mood nak kejer dah tak der..Mood nak Raya yang datang

Salam 22 Ramadhan.
Hmm mood nak kejer dah hilang daa..Skang ni asyik ingat nak raya jer hu..hu..Persiapan raya pun lum siap. Sebab2nya duit gaji aku belum nampak bayangnye lagi. Tahun ni paling getir sekali raya aku rasa. Kenapa????? Sebab gaji aku tak menentu ditambah dengan mr hubby lak tak dapat bonus hu..hu..

FYI kami laki bini belum lagi menukar duit raya disebabkan budget untuk tue hampir tidak ada. Tapi macam tak adil lak tak bg duit raya kat adik2. Kami akan try usahakan jugak. Mmg skang ni sangat2 pening kepala memikirkan kewangan kami yang sangat2 kritikal. InsyaAllah mungkin ada rezki lain untuk kami raya ni.

Even mood beraya dah ada tapi kemeriahan raya agak tak best tahun ni. Bg aku cukupla syakil berganti baju baru, kami tak per..yang penting kami kena settlekan hutang2 yang ada dulu n lebihan duit baru fikir pasal raya. Mood untuk berblog agak suram jugak..hu..hu..

Actually aku nak citer pasal kuih raya yang aku dah buat tapi lupa lak nak bw camera. So nanti2 aku citer pasal ni ek. Selamat Berbuka Untuk Semua.

2 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

hukhuk, samelah kite..rina pon takde bonus tahun ni..gaji 5hb nnti baru dapat, hukhuk..kenelah jimat² berbelanja nnti..

Fieza said...

kita ni kejer swasta Rina macam ni la..sabar je la..