Be My Lovely Follower

Friday, December 10, 2010

Angkara Mamee Sllrrrp Kari Extra Pedas

Ya betul Mamee sllrrrp harus bertanggungjawab atas ketidakselesaan kami laki bini hari ni hu..hu..Padahal yang salah kami la coz makan dia tul tak he..he..Alkisahnya semalam aku mmg tak daya nak masak. Kesinambungan sakit leher semalam maka aku excuse la dari masak makan malam. So bedal jer la ape yang ada sebab perut mintak diisi. So stock maggi lain semua habis. Yang tinggal cuma maggi adik ipar aku yang sememangnya gemar makanan yang hot2 jer. Makan jer la maggi yang ado. Tapi mmg hot habis maggi ni. Sedap tapi sangat pedas. Disebabkan lapar maka habis jugak sorang semangkuk. Ingat tak de aper la kan. Tapi sebaliknya yang terjadi. Kul 3 pagi mr hubby sakit perut yang memulas dan 2 kali pg toilet. Then bangun pagi rasa lagi sakit perut. Aku lak ingatkan tak der kesan tapi sebaliknya. Dah sampai kereta nak pg kejer tetiba perut leh memulas dah tak tahan ni nak buang. Terpaksa naik rumah balik dan hari ni mr hubby dah terlewat 5 minit kat opis. Dah sampai opis pun aku buang lagi. Ni pun masih tak sedap perut gak..So conclusionnya perut saper jenis tak tahan jangan makan maggi ni k..
Note: Leher aku dah ok sikit. Lepas diurut suami tersayang dan tido yang cukup semalam..

2 comments:

::Mamalyna:: said...

hehehe... pedas terlampau, last2 terseksa kat perut...harap2 dah okey dah...

Fieza said...

tu la pasal..lagipun maggi mmg tak elok untuk kesihatan kan