Be My Lovely Follower

Friday, February 18, 2011

I am 28 Years Old Today

Alhamdulillah aku masih lagi bernafas dimuka bumi ini. Syukur padamu Ya Allah kerna masih lagi peluang kepada hambamu ini untuk terus meneruskan kehidupan untuk keluarga tercinta. Lagi 2 tahun dah nak masuk 3 series. Tapi bak kata kawan aku umur hanya pada angka yang penting diri kita. Kalau pandai jaga kesihatan umur 50 tahun pun macam 30 tahun. Tiada aper yangaku harapkan cuma aku berdoa dipanjangkan usia untuk terus menjaga keluarga ku yang tersayang. mendidik anak2ku sehingga berjaya dan yang paling penting aku berdoa semoga dimurahkan rezki supaya aku mendapat pekerjaan yang tetap. Kepada mak dan ayah aku terima kasih kerna melahirkan dan mendidik aku hingga aku dapat menikmati hidup didunia ni hingga kini. Buat mr hubby tersayang terima kasih segalanya sepanjang hampir 7 tahun kita kenal ayang sanagt bahagia dengan abg. Buat Syakil mama doakan yang terbaik untuk hidup kamu dan belajarlah jadi seorang abg nanti k. Last but not least aku nak nyanyikan lagu untuk diri sendiri aci tak..aci la yer he..he..

Happy Birthday To Me
Happy Birthday To Me
Happy Birhday To Fiza
Happy Birthday to Me


Note: Pagi2 lagi Syakil dah nyanyi lagu besday kat aku. Terharu rasa sambil diiringi kata2 sayang mama. Word yang dia suka cakap kalau aku marah dia daalh sayang mama sambil peluk......

2 comments:

rina a.k.a jaijina said...

happy birthday buat fieza..rina doakan semoga fieza akan sentiasa mendapat keberkatan dari Nya..moga² rezeki fieza akan bertambah walaupon dugaan datang menimpa..harap² fieza tabah ye..

Fieza said...

TQ So much Rina. Even kita tak pernah jumpa tapi fiza happy kawan ngan Rina. Ade masa turun KL eh kita jumpa tau..bila baby dah kuar esok k..