Be My Lovely Follower

Sunday, June 12, 2011

Konsert Akhir Akademi Fantasia 2011

Korang layan AF9 ke tak eh. Aku kadang2 sangat jer layan. Kalau adik ipara kau datang umah dia buka aku layan jer la. Tapi tue la konsep rancangan realiti TV ni hampir sama jer sebab tue malas nak layan sangat. Suka tengok time penyingkiran jer la. So sedar tak sedar dah samapi penghujung dah AF9 ni. No more AF lpas ni kan coz ni yang terakhir.

So malam ni adalah kemuncaknya. Tahun ni FOC lak untuk masuk konsert ni kan. Sesaper yang tinggal kat Putrajaya tue leh la pegi tengok live yer. Aku kat kampung ni so layan gak la kat TV he..he.. Sama2 kita nantikan saper menang 200k tue yer. Tentatif program:

Tempat : Dataran Putrajaya
Masuk Percuma
Masa dan Tarikh: Ahad, 12 Jun 2011, 9.00 malam.

1 comments:

alyyani said...

tah dpt tgk ke tak mlm ni alya ni. kat start movie ada avatar lak. huhu...